Top

Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Deze kosten bedragen via postnl agentschep circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u de retour aanvragen via onderstaand formulier of door contact met ons opnemen via info(at)2coat,nl,
Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Retouren aangeboden met rembours of zonder retour nummer worden geweigerd en als niet ontvangen beschouwd.

LEES HIER ONZE RETOURVOORWAARDEN

Alle natlakken in spuitbus en lakstiften die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en zijn na opening onderhevig aan veroudering Om die reden kunnen deze niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op die producten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. en uitgesloten van retour.
Vraag hier een retournummer aan
Beste 2coat hierbij vraag ik de retour aan voor onderstaand artikel.

Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.